Viceprimarul Chișinăului discută prioritățile de dezvoltare pentru direcțiile municipale

0

Prioritățile de dezvoltare și planurile de activitate pentru 2024 ale direcțiilor municipale din Chișinău au fost discutate în cadrul unor ședințe de lucru organizate de viceprimarul Capitalei, Angela Cutasevici. La întâlniri au participat șefii și responsabilii subdiviziunilor.

Proiectele culturale în curs de realizare au fost discutate de viceprimarul Angela Cutasevici cu responsabilii Direcției Generale Cultură a Capitalei.

„Am abordat mai multe aspecte legate de proiectele culturale în curs de desfășurare, dar și cele planificate. În acest context, am subliniat necesitatea consolidării eforturilor direcției şi a partenerilor de dezvoltare, interesați în promovarea culturii și artei. Totodatǎ, am menționat despre importanța atragerii fondurilor extrabugetare în realizarea proiectelor complexe”, a menționat viceprimarul Angela Cutasevici.

Și reprezentanții Direcției Generale Asistență Socială și Sănătate, prezenți la ședința de lucru, au reiterat angajamentul asigurării asistenței necesare în instituțiile municipale de profil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata