Primarul Chișinăului critică guvernul și subliniază necesitatea unei dezvoltări mai bune și mai rapide a țării

0

Primarul Ion Ceban a făcut declarații puternice la ședința Primăriei Chișinău de astăzi, exprimându-și nemulțumirea față de modul în care este guvernată țara și subliniind necesitatea unei dezvoltări mai bune și mai rapide în toate domeniile. Edilul a subliniat că obiectivul major trebuie să fie integrarea europeană și că este important ca toți să se unească în jurul unui obiectiv comun național.

Primarul Ceban a arătat că există diferențe de opinie și viziuni cu privire la modul de gestionare a țării, dar a subliniat că este capabil să demonstreze, alături de echipa sa, că lucrurile pot fi făcute mai bine în fiecare domeniu, de la finanțe până la infrastructură. “Pot demonstra cu echipa că în fiecare domeniu putem face lucrurile mai bine. De la finanțe, până la infrastructură lucrurile pot fi făcute mai bine, mai rapid și mai eficient”, a declarat primarul.

Edilul a îndemnat la maturitate politică și la unitate în jurul unui obiectiv comun național, care să fie dezvoltarea țării. El a subliniat importanța ca toți cetățenii să se asigure că, indiferent de opiniile diferite, obiectivul principal rămâne același și că disputele ar trebui să se concentreze pe modalitățile mai eficiente de a atinge acest obiectiv.

Primarul a reafirmat faptul că nu este mulțumit de modul în care este guvernată țara în multe procese și nu este de acord cu acțiunile întreprinse de conducere. Cu toate acestea, el a subliniat că este important să se lucreze în mod constructiv și să se găsească soluții pentru a realiza lucrurile mai bine și mai rapid în beneficiul cetățenilor.

Declarațiile primarului Ceban au subliniat dorința sa de a contribui la dezvoltarea țării și de a aduce îmbunătățiri în diferite domenii, cu obiectivul final de a realiza integrarea europeană. Criticile sale adresate guvernului au evidențiat nevoia de schimbare și de acțiune eficientă pentru a asigura progresul și bunăstarea țării.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata