Primarul Chișinăului, Ion Ceban, exclude candidatura la președinție

0

Oficial. Liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a anunțat astăzi, într-un briefing de presă, că nu este interesat să candideze la alegerile prezidențiale.

„Am spus de fiecare dată, și declar și astăzi, că nu sunt interesat să candidez la funcția de Președinte al Republicii Moldova în toamna acestui an, deoarece oamenii mi-au încredințat votul lor și eu nu pot să-i dezamăgesc. Am promis în fața oamenilor și sunt obligat să continuu să transform Chișinăul”, a declarat Ion Ceban.

În context, Primarul General a adăugat că, împreună cu echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională, urmărește cum, prin chemare la ură, manipulări, informații false și trucate, cei de la putere distrug democrația acestei țări, în loc să o construiască.
„Dar nouă nu ne este frică și vom merge ferm înainte”, a asigurat Primarul General al Capitalei.

Or, a mai subliniat Ion Ceban, dezamăgirile oamenilor, inclusiv a chișinăuienilor, față de tot ce fac și conduc cei ce azi sunt la putere curg gârlă și vor crește tot mai mult în următoarea perioadă.

„Așa cum nu am dezamăgit până acum, nu voi dezamăgi în continuare. Îmi iubesc țara și vreau ca oamenii să trăiască mai bine la noi acasă”, a conchis Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata