Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, mărturisește că a știut de la început că Tatiana va fi soția sa

0

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a declarat că a știut din prima seară că Tatiana va fi soția sa. Edilul a vorbit despre viața personală și dat detalii rar întâlnite în public.

„Noi am făcut cunoștință la 26 de ani, pe strada pietonala”, a declarat Ceban în emisiunea NeRedactat. „Era o entitate numita Avtobus. Si acolo am facut cunoștință prin niște prieteni comuni. Si în prima seară i-am spus că o să fie soția mea, chiar dacă va mi-a permis o petrec acasa. Erau seara așa în care s-a servit în niște bere, niște apă, niște alune. Chiar dacă eram la minister, nu prea aveam bani. Salariile erau foarte mici. Am ajuns acasă, am telefonat și am zis că așa va fi. A fost numai peste patru ani. Dar până la urmă s-a adeverit un sentiment care nu m-a la威而鋼 sat înșelat de prima impresie”.

Ceban a spus că el și Tatiana au avut diferite situații în familie, dar că au reușit să le depășească.

„Normal că am avut diferite situații in familie”, a spus Ceban. „Doar că ea este probabil foarte înțelegătoare, nu vreau să intre în detalii. Am avut și situații destul de dificile pe alocuri. Nu ne-am gândit divorț, dar au fost situații ca și în toate cuplurile”.

Ceban a spus că Tatiana este cea care a reușit să evite conflictele în familie. „Probabil că aici, undeva, e meritul Tatianei”, a spus Ceban. “Pentru că știe cum să evite, pentru că eu, în realitate, nu sunt tare poamă bună”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata