Ruslan Codreanu a depus dosarul pentru înregistrarea la alegerile locale

0

Încă un pretendent pentru funcția de primar al Capitalei a depus dosarul pentru înregistrarea în cursa electorală. Este vorba despre Ruslan Codreanu, de la Blocul electoral cu același nume, constituit de către Partidul „Uniunea Creștin-Socială din Moldova” și Partidul „Puterea Oamenilor”.

Începând cu ziua de astăzi, 19 septembrie, cei care aspiră la funcția de primar se pot înscrie oficial în cursa electorală. Dosarele sunt depuse la consiliile electorale de circumscripție, care în șapte zile trebuie să decidă înregistrarea sau respingerea solicitantului, transmite democracy.md cu referire la犀利士 -primar-de-chisinau-a-depus-dosarul-pentru-inregistrarea-la-alegerile-locale/239806″ target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”> tv8.md. 

Anterior, șase pretendenți la fotoliul de edil al Capitalei au depus dosarele pentru înregistrare. Este vorba despre Constantin Butucel de la Partidul Acasă Construim Europa, Vadim Brînzaniuc – Partidul Social Democrat European, Mihail Bagas – Liga Orașelor și Comunelor, Ion Ștefăniță – Mișcarea Respect Moldova, Diana Caraman – Partidul Comuniștilor, Vasile Costiuc – Partidul Democrația Acasă și Lilian Carp – Partidul Acțiune și Solidaritate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata