Primarul general se arată dezamăgit de activitatea unor pretori și șefi de direcții

0

Primarul general Ion Ceban se arată dezamăgit de activitatea unor pretori și șefi de direcții. Ceban afirmă că a inspectat capitala, iar în unele cazuri i-a fost rușine de ceea ce a găsit.

„Să nu spuneți că nu am spus și probabil este a cincea oară când fac public aceste detalii și avertizări. Vreau și presa să fie atentă la cele ce voi spune. Și atunci când voi fi întrebat care este cauza deciziilor mele să fac referință anume la acest caz. Stimați pretori, șefi de direcții și întreprinderi, au rămas zile numărate până la desfășurarea evaluării DVS. Și va fi o evaluare decisivă pentru mulți dintre dvs. Zilele trecute am inspectat orașul. Am mers prin mai multe sectoare și pe mai multe străzi. În anumite locuri îmi era rușine pentru DVS, deși eu vă cred pentru că e greu, complicat, nu reușiți, și multe altele. Dar în așa hal să lăsați anumite lucruri, nu se iartă.

Și sigur că oamenii vor face rând pentru a-mi scrie, sau a spune că toți în Primăria Chișinău, se ocupă cu ce nu trebuie. Concluzia mea este că unele momente ori sunt lăsate intenționat sau că nu se vrea, altfel eu nu pot numi. Declar cu tot respectul, nu voi sancționa, nu voi mai avertiza, nu mai rog pe nimeni să-și facă munca. Cei care nu fac față, ne luăm rămas bun. Anul curent avem foarte multe proiecte și nu mai accept tot felul de scuze”, a precizat Ceban.

Amintim că până acum doar un pretor a fost demis din funcție pentru că nu a făcut față cerințelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata