Primarul Ion Ceban anunță finalizarea unui nou teren de baschet și modernizarea mai multor stadioane de fotbal în școlile din Chișinău

0

Primarul Ion Ceban a anunțat finalizarea unui nou teren de baschet la Liceul Teoretic “Dacia” din Chișinău, alături de modernizarea mai multor stadioane de fotbal din școli din capitală.

“Lucrările au presupus amenajarea terenului, a trotuarului, dar și instalarea mobilierului. Potrivit contractului costul lucrărilor este de cca. 1 mln. de lei, resurse financiare prevăzute în bugetul municipal,” a declarat Ceban.

Alături de terenul de baschet, primarul a menționat și modernizarea stadioanelor de fotbal de la alte șapte instituții de învățământ din capitală, respectiv Liceul ”Universul”, Liceul A. Ioan Cuza, Liceul Olimp, Liceul Petru Zadnipru, Liceul George Meniuc, Liceul Dante Aligheri și Liceul A. Pușkin.

Ceban a mai spus că, pe lângă stadioanele de fotbal de la școlile din Chișinău, Direcția Generală Locativ-Comunală și Amenajare (DGLCA) a amenajat cinci terenuri de minifotbal în curțile blocurilor din Sarmisegetusa 10, șos. Muncești, 326 și Doina 104/2. El a adăugat că lucrările la două adrese suplimentare, bd. Mircea cel Bătrân, 28 și str. Alba Iulia, 93, s-au încheiat recent și locuitorii se vor bucura de aceste facilități în curând.

“Menționăm că, companiile care efectuează lucrările au fost selectate în urma procedurii de licitație conform legislației în vigoare. Banii pentru aceste lucrări sunt din bugetul municipal,” a precizat primarul Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata