Proiecte de infrastructură solicitate de localnicii din Ciorescu

0

Transportul public, extinderea și modernizarea iluminatului stradal și reparația drumului de acces sunt în topul solicitărilor locuitorilor din Ciorescu, inclusiv celor din satele Goian și Făurești. Cel puțin acest lucru îl arată datele preliminare ale sondajului lansat pe site-ul suburbii.chisinau.md.

Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, edilul Ion Ceban amintește că în cadrul chestionarului pot participa toți locuitorii din suburbiile municipiului Chișinău.

”Cetățenii pot alege în ce domenii de infrastructură din comunitatea lor este necesar să investească municipalitatea. Este vorba de așa sectoare ca transport spre Chișinău, reparații în școli și grădinițe, extinderea și modernizarea iluminatului public stradal, drum de acces spre suburbia sau apeduct și canalizare”, a precizat Ion Ceban.

Amintim că toți locuitorii din suburbii pot intra pe site-ul suburbii.chisinau.md și să voteze pentru prioritățile investiționale din comunitățile lor, așa încât municipalitatea, împreună cu primăriile locale, să identifice proiectele bugetare pentru anul 2023.

La Ciorescu, în perioada 2020-2022, municipalitatea a investit aproximativ 13 milioane de lei în proiectele de dezvoltare a infrastructurii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata