Protestul național antiguvernamental de duminică, 23 octombrie, va avea loc în PMAN

0

Toți cetățenii care sunt împotriva guvernării PAS și a Maiei Sandu, acuzați că se fac vinovați de toate crizele din țară și de instituirea dictaturii, sunt așteptați duminică, 23 octombrie, ora 15:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Îndemnul vine din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

Cetățenii moldoveni sunt așteptați să protesteze față de regimul dictatorial instituit de președintele Maia Sandu, care a dat indicații poliției să distrugă corturile în care sute de oameni nemulțumiți de viața grea pe care o duc, au manifestat nonstop timp de cinci săptămâni consecutiv.

De asemenea, oamenii sunt chemați să protesteze față de tarifele mari pentru gaze și electricitate, și față de prețurile tot mai mari pentru alimente și alte produse.

Organizatorii manifestațiilor antiguvernamentale susțin că, în pofida tuturor provocărilor și piedicilor, protestele vor continua până când actuala guvernare a PAS și Maia Sandu vor ceda puterea și vor fi organizate alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata