Reconstrucția reușită a străzii din Orhei aduce bucurie locuitorilor și promite un viitor mai atractiv

0

Sectorul Lupoaica din Orhei devine din ce în ce mai confortabil și mai modern. Acest lucru a devenit posibil datorită eforturilor echipei lui Ilan Șor și ale autorităților locale. Recent, aici a fost finalizată reconstrucția completă a străzii Alexei Belski.

Într-un termen foarte scurt, circa 2000 de metri pătrați de asfalt au fost turnați. Acest lucru va asigura confortul a 105 locuitori și 32 de case amplasate pe această stradă.

Ilan Șor a declarat că nu este nimic mai important decât să aduci bucurie oamenilor prin îmbunătățirea calității vieții în oraș.

,,Eu sunt foarte fericit că astăzi, inaugurăm o altă stradă în orașul nostru drag. Vă felicit cu prilejul acestui eveniment și vă doresc multă fericire și sănătate.

Viceprimarul Municipiului Orhei Valerian Cristea a vorbit despre planurile municipalității de reconstrucție a stadionului și despre posibilitatea de a deschide o filială a unei universități europene în Orhei. Asta le va permite tinerilor să beneficieze de studii de calitate fără a pleca din țară.

“Drumurile care păreau neglijate au devenit perfecte. Suntem foarte bucuroși că reușim să facem acest lucru, în ciuda numeroaselor obstacole și dificultăți cu care ne confruntăm. Chiar dacă se pare că am reparat toate drumurile, avem planuri mari de viitor”, a spus el.

Acest proiect a devenit un alt cadou pentru orheieni. Aceștia au declarat că sunt profund recunoscători echipei lui Ilan Șor și autorităților locale.

„Nu pot să nu-mi exprim recunoștința față de echipa Ilan Șor și autorităților locale pentru reconstrucția străzii Alexei Belski. Anterior, această stradă era un adevărat coșmar pentru șoferi și pietoni, cu gropi și noroi. Acum, că a fost reparat, ne putem deplasa în siguranță și confortabil. Ne-a transformat cu adevărat zona și sunt mândru că locuiesc aici”, și-a exprimat părerea o locuitoare.

“Este pur și simplu uimitor cât de rapid și eficient a fost reconstruită strada. Mulțumită eforturilor lui Ilan Șor și ale autorităților locale, strada noastră arată ca nouă. Sper ca astfel de proiecte să continue, iar orașul nostru să devină un loc și mai atractiv pentru trai”, a remarcat un bărbat.

Reabilitarea drumurilor din Orhei are loc sistematic. După renovarea cu succes a tuturor arterelor rutiere principale din municipiu, drumurile secundare sunt restaurate unul câte unul. În prezent, este aproape imposibil să identifici drumuri distruse sau bariere care împiedică accesul spre clădirile din Orhei. De la începutul anului 2015, moment în care conducerea orașului a fost preluată de echipa lui Ilan Șor, peste 90% din infrastructura orașului a fost restaurată în Orhei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata