Reprezentanții protestatarilor antiregim urmează să aibă o întrevedere cu noua șefă a Misiunii OSCE la Chișinău: Vom denunța abuzurile guvernării în raport cu poporul

0

Încă un flashmob organizat de reprezentanții Partidului „ȘOR” s-a desfășurat astăzi la sediul Misiunii OSCE în Republica Moldova. Manifestanții au vrut să atragă atenția noii șefe a reprezentanței acestei organizații regionale asupra abuzurilor din partea regimului în raport cu protestatarii.

Unul dintre organizatorii flashmobului, Iurie Cuznețov, a anunțat că manifestanții au solicitat o întrevedere cu reprezentanții misiunii. După ce au fost primiți în sediul OSCE, ei au declarat  că au convenit asupra unei întrevederi cu ambasadoarea Kelly Keiderling, care a preluat, din 3 octombrie, mandatul de șefă a Misiunii OSCE în Republica Moldova.

Urmează ca protestatarii să depună o scrisoare la secretariatul reprezentanței, cu solicitarea de întrevedere cu ambasadoarea Kelly Keiderling.

„Sperăm că vom stabili dialogul și acesta va fi cu rezultate. Despre acțiunile noastre în această direcție vom informa opinia publică”, a declarat un alt organizator al flashmobului, Cristian Botnarenco.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata