Reprezentanții și susținătorii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor protestează față de creșterea prețurilor din Republica Moldova

0

Reprezentanții și susținătorii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au organizat astăzi, 14 februarie, un nou protest. Aceștia s-au adunat în fața Guvernului cu pancarte pe care scria „Nu distrugeți țara”, „Opriți creșterea prețurilor”.

Potrivit agora.md, manifestanții au acuzat autoritățile de „starea deplorabilă în care se află Republica Moldova”.

În timpul protestului, deputatul BCS Grigore Novac a menționat că oamenii nu mai pot face față creșterii prețurilor și abia reușesc să se descurce.

Cu un comentariu în acest context au venit reprezentanții Guvernului.

„Nu comentăm revendicările manifestanților și oricine are dreptul să protesteze, desigur, în condițiile legii și respectând drepturile altor cetățeni. Guvernul, la rândul său, continuă misiunea de a contribui la îmbunătățirea condițiilor de viață prin programele și acțiunile realizate.

Nu ne dorim politizarea subiectelor atunci când ne gândim la interesele cetățenilor și invităm toți actorii în societate să contribuie cu soluții concrete în beneficiul oamenilor”, a precizat pentru presa națională purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Democracy.md amintește că opoziția a organizat miercuri, 7 februarie 2024, un nou protest cu pancarte la sediul Guvernului Republicii Moldova, fiind nemulţumită de mai multe acţiuni ale partidului de la putere, printre care: prețurile tot mai mari la gaz, energie electrică, produse alimentare și altele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata