Anastasia Nichita, traumatizată în timpul Campionatului

0

Luptătoarea din Republica Moldova Anastasia Nichita a fost traumatizată în timpul Campionatului European de Lupte. Tânăra susține că încă nu știe exact ce și-a fracturat, coasta sau cartilajul, însă cert este că în curând nu va putea lupta.

„Știu că mulți așteaptă semifinala, dar din păcate nu voi putea lupta. În timpul luptei a doua mi-am fracturat coasta sau cartilajul, încă nu știu exact. Sunt la Urgență și aștept să văd ce zic medicii, nu pot respira și nici să mă ridic. Nu știu ce să zic, îmi e foarte greu”, a scris Anastasia pe contul său de Instagram.

Sportiva a afirmat că și-a dorit mult să câștige acest campionat și chiar avea toate șansele, însă, „uneori planurile tale nu coincid cu cele de sus”.

De menționat că tânăra a participat în cadrul Campionatului European de Lupte de la Bucureşti, care se desfășoară în perioada 12-19 februarie curent.

Moldoveanca Anastasia Nichita, campioană mondială la lupte, ocupă primul loc în topul celor mai bune luptătoare din lume, în categoria de greutate 57 kg, realizat de United World Wrestling, o organizație internațională în domeniul luptelor de amatori.

În acest an, campioana mondială va evolua pentru prima dată pe podiumul Olimpiadei de la Paris.

„Anul 2024 vine cu o mare responsabilitate pentru mine. Îmi doresc foarte mult o medalie olimpică. Voi face tot posibilul și tot ce depinde de mine ca să nu mă întorc cu regrete acasă”, a declarat luptătoarea Anastasia Nichita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata