Serviciul de Protecție și Pază de Stat marchează 30 de ani de activitate

0

Serviciul de Protecție și Pază de Stat marchează astăzi, 27 ianuarie, 30 de ani de activitate.

Cu ocazia marcării zilei creării SPPS, Poliția Națională vine cu sincere felicitări și urări de sănătate.

“Vă dorim mulţi ani prosperi cu noi realizări profesionale, multă rezistență în slujba țării și a poporului. La mulți ani, stimați colegi. La mulți 威而鋼 ani, SPPS!”, se arată în mesaj.

Și directorul adjunct al SPPS, Vasile Popa, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale.

“Domnilor ofițeri și subofițeri, Stimați colegi,
În fiecare început de an sărbătorim ziua creării Serviciului de Protecție și Pază de Stat. Astăzi, 27 ianuarie, împlinim 30 de ani.

În plan istoric acest interval de timp este nesemnificativ, dar este suficient pentru ca o instituție a statului să crească, să se dezvolte și să ajungă la vârsta maturității. Este vârsta când avem o experiență în spate și putem face planuri ambițioase de viitor.

În toți acești ani, am crescut odată cu țara, iar prin misiunile noastre am contribuit la toate procesele care s-au produs de la proclamarea Independenței și până în prezent. Și, de fiecare dată, ofițerii Serviciului au demonstrat profesionalism, dedicație și devotament.

Așteptările conducerii statului de la Serviciu sunt mari, de aceea, este important ca și în continuare să asigurăm desfășurarea misiunilor încredințate la cel mai înalt nivel, discret și cu profesionalism în același timp, astfel încât să nu creăm impedimente și să fim mai aproape de oameni.

Dragi colegi, vreau să vă mulțumesc pentru munca pe care o depuneți zi de zi, indiferent de condiții și circumstanțe. Vă îndemn și în continuare să fim o echipă, pentru că doar împreună vom reuși să realizăm cele mai ambițioase proiecte.

Nu în ultimul rând, vreau să aduc mulțumiri și veteranilor Serviciului, celor care au stat la temelia creării și și-au adus aportul la creșterea și dezvoltarea instituției.

În această zi de sărbătoare vreau să vă felicit cu cea de-a 30-a aniversare de la crearea Serviciului! Să fie pace în țară, iar noi în calitate de ofițeri de protecție să contribuim la menținerea ei. Să fim uniți și să facem lucruri frumoase pentru statul nostru – Republica Moldova!

La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani, SPPS!”, se arată în mesaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata