Simona Halep a fost audiată în dosarul dopajului

0

Simona Halep (31 de ani) a fost nevoită să aștepte „doar“ opt luni și să-și vadă clasamentul făcut praf, pentru a avea, într-un final, șansa de a apărea în fața unui tribunal sportiv pentru a-și susține cauza în dosarul ei de dopaj. După amânari repetate, termenul stabilit pentru finalul lunii iunie a fost respectat.

Această informație a fost, inițial, furinzată de Nadia Comâneci (61 de ani), iar confirmarea ei a venit, în această seară, Dragoș Suciu. Expertul în tenis al postului a dezvăluit că audierea Simonei a avut loc, astăzi, la Londra. De acum, urmează o altă perioadă de așteptare, de două săptămâni, pentru aflarea primului verdict.

„Halep a fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022“, a explicat Dragoș Suciu.

Adevărul a arătat aici, când ar putea reveni Halep pe teren, dacă cazul ei va avea un verdict similar cu un alt dosar de dopaj în tenis cu multe aspecte în comun cu povestea ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata