Sistări temporare de apă pentru 10 mai! Primăria Chișinău: Lucrările planificate constau în spălarea și dezinfectarea turnurilor și rețelelor de apeduct

0

Locuitorii din mai multe zone ale municipiului Chișinău vor rămâne fără apă potabilă miercuri, 10 mai, din cauza unor lucrări planificate de către S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, sistările de apă vor afecta consumatorii din str. Albișoara, 78/4; 76/5, între orele 09:00 și 20:00, precum și cei din satul Ghidighici de pe următoarele adrese: str. Viilor; str. D. Cantemir; str. Victoria; str. Sfatul Țării; Țiglău; str. Ștefan cel Mare (porțiune), Comuna din Paris; str. B. Glavan; str. I. Soltîs; str. P. Gribov, între orele 08:00 și 17:00.

Lucrările planificate constau în spălarea și dezinfectarea turnurilor și rețelelor de apeduct, respectiv în executarea unor intervenții tehnice în str. Albișoara, 78/6.

Primăria Chișinău își cere scuze față de consumatorii afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Pentru informații suplimentare, consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central al S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata