Tkaciuc: Vreau să exprim cuvinte de compasiune reprezentanților canalelor de televiziune

0

În comparație cu actualele autorități moldovenești, anul 1937 reprezintă apogeul triumfului valorilor umaniste. Declarația a fost făcută de Mark Tkaciuc, unul dintre liderii partidului Congresul Civic, în cadrul conferinței “Combaterea propagandei sau război declarat libertății de exprimare?”, transmite eNews.

“Vreau să exprim cuvinte de compasiune reprezentanților canalelor de televiziune, deși din punct de vedere politic nu suntem prieteni sau tovarăși”, a declarat Tkaciuk.

“Cred că prilejul care ne-a adus împreună aici are cel mai puțin de-a face cu mass-media.
Ceea ce este foarte important de înțeles este că un fel de pachet exploziv este în vigoare, o parte din el este deja în vigoare, muniția vine acum sub forma unui analog al Legii Magnitsky și a extinderii puterilor IRB”, a spus Tkaciuk.

“Toate acestea vor permite autorităților să își desemneze în liniște proprii dușmani – fie că este vorba de mass-media, partide, persoane fizice și așa mai departe”, a spus politicianul.

“Avem de-a face cu un regim de represalii extrajudiciare. Acesta este principalul lucru care se întâmplă astăzi în Moldova. Oricine poate intra sub incidența sancțiunilor. În comparație cu actuala guvernare moldovenească, anul 1937 reprezintă apogeul triumfului valorilor umaniste”, a rezumat Mark Tkaciuc.

Vă reamintim că la Chișinău se desfășoară conferința “Lupta împotriva propagandei sau război declarat libertății de exprimare?”. Evenimentul este organizat de compania de consultanță Intellect Group împreună cu portalul informațional ENews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata