Toate serviciile Primăriei, pe teren în acțiuni de deszăpezire. Ion Ceban: Dragi locuitori ai Capitalei, fiți prudenți în trafic

0

Toate serviciile municipale sunt implicate încă de la primele ore ale dimineții în acțiuni de deszăpezire a străzilor din capitală. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că intervenția regiilor a început prin lucrări de prelucrare a carosabilului cu material antiderapant pe străzile principale, în stațiile de așteptare a transportului public și pe aleile din parcurile capitalei.

”De către Regia „Exdrupo” au fost mobilizate 33 de autospeciale pentru intervenție. Regia locativ comunală a antrenat 42 de unități mecanizate, iar Asociația de gospodărire a spațiilor verzi 32 de utilaje. În funcție de cantitatea de precipitații, serviciile municipale vor antrena autospeciale cu perie și lame pentru a curăța străzile de zăpadă”, a declarat Ion Ceban.

Edilul îi îndeamnă pe cetățeni să fie atenți și să evite deplasările prin oraș dacă nu sunt urgente.

”Fiți prudenți în trafic, respectați distanța, nu parcați în zona de protecție a stațiilor de așteptare a transportului public și pe străzile principale pentru a nu periclita intervenția autospecialelor de deszăpezire”, a mai adăugat Ion Ceban.

Primăria Capitalei anunță că, în caz de situații problematice, cetățenii pot apela la Dispeceratul central municipal: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata