Totalurile făcute de Primărie, după închiderea Centrului de vaccinare de la Petru Rareș. Ceban, către cadrele medicale: Eu vreau să mulțumesc pentru efortul depus

0

Primarul general Ion Ceban, alături de o parte din echipa de la Primărie, au făcut totalurile în urma închiderii centrului de Vaccinare de pe strada Petru Rareș și a suspendării troleibuzului și a autobuzului de imunizare împotriva Covid. Toate cadrele medicale ce au fost implicate în proces au fost mulțumit astăzi cu o diplomă, iar ulterior, pe lângă aceasta vor primi și un premiu.

„Eu vreau să mulțumesc pentru efortul depus. Acum venit din teren din Șantierele de la Rîșcani. Avem parte cu echipa de un mandat extraordinar. Din a 3 lună a dat pandemia. Lucrurile trebuia să le facem în regim manual. După care criza energetică, după care criza refugiaților. Azi am fost și la centrul Lukoil, unde am avut o întrevedere cu ambasadorii. Unde am încercat să povestim cum gestionăm situația. Vroiam în instanță finală să spun că sunt mândru de toți funcționarii, de toți lucrătorii din diferite domenii în Chișinău, orice a fost în această perioadă am făcut față datorită fiecărui om.

Centrul Covid a fost foarte repede mobilizat și a servit în această perioadă ca o fortăreață ca să nu avem o criză de ne imaginat. Avem peste 70 de centre de vaccinare în continuare. Da, rata oficială este puțin peste 50%, dar ținând cont de cei care s-au vaccinat în România, rata este e fapt alta.

Eu țin minte când cineva făcea glume pe acest fapt. În toată această situație am avut și perioade în care a fost complicat, dar am izbutit. Vreau să mulțumesc AMT-urilor, directorilor de spitale și fiecărei persoane în parte. Împreună cu voi am ajuns la o rată de 70% în capitală. Este o rată recomandă de OMS. Sper ca primejdia să treacă. Eroii acestei perioade ați fost Dvs în această perioadă”, a declarat Ceban.

De precizat că doar prin centrul de la Petru Rareș au trecut 76 de mii de persoane, în autobuz 14 mii de persoane, în troleibuz – 34 de mii de persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata