Traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi suspendat pentru trei zile. Care e motivul

0

Primăria Municipiului Chișinău anunță că, începând de joi, 12 mai 2023, de la ora 21:00, până luni, 15 mai 2023, la ora 08:00, traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt va fi suspendat în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. A. Pușkin (Piața Marii Adunări Naționale).

Motivul acestei măsuri este organizarea și desfășurarea unei întruniri social-culturale dedicate Zilei Europei și transmisiunii Eurovision 2023, care vor avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, cu sprijinul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Primăria Municipiului Chișinău informează că transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze) care circulă prin Piața Marii Adunări Naționale va fi deviat pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE
Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34 – vor circula pe str. București (tur-retur).

AUTOBUZE
Spre sec. Botanica/Râșcani
Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 5: de pe str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sec. Buiucani
Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, . Mit. G. Bănulescu – Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău își cere scuze față de cetățenii urbei pentru disconfortul creat și îi roagă pe automobiliști să evite zona Pieții Marii Adunări Naționale în perioada menționată, pentru a nu aglomera traficul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata