Un bărbat s-a îmbătat, s-a drogat și a devastat un magazin

0

Nenorocit de dragoste. Un bărbat de 32 de ani a demonstrat că din iubire este în stare de orice, chiar să-și riște propria viață și libertate. După o ceartă că iubita lui, acesta ar fi consumat până nu s-a putut alcool și droguri.

Și de parcă n-ar fi fost de ajuns, ar fi pătruns într-un magazin unde a făcut tot ce se putea mai rău, transmite democracy.md cu referire la publika.md.

Alarma care s-a declanșat în local a oprit dezmățul provocat de amorezat.

Unul dintre membrii echipajului venit la magazinul de unde a sunat alarma, a povestit că bărbatul a ieșit dintr-o încăpere plin de sânge. Ar fi vrut să se ascundă printre rafturile magazinului pentru a scăpa de oamenii în uniformă, dar n-a mai avut forță și s-a prăbușit. 

În magazin, ar fi fost sparte geamuri. Se tot auzeau cum cad cioburi de sticlă de la recipientele pe care le strica amorezatul. A provocat prăbușirea rafturilor magazinului, iar congelatoarele și bancomatul se clătinau în urma lui. 

Asistența de urgență a preluat bărbatul aflat în stare de ebrietate și sub influența stupefiantelor. Între timp, administrația magazinului evaluează pagubele provocate. 

Anterior, bărbatul a fost condamnat pentru huliganism. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata