Primarul General, în cea de-a doua zi a Forumului Social Urban: Ne face să mișcăm lucrurile într-o direcție

0

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a mulțumit participanților pentru prima de zi de discuții și dezbateri la Forumul Social Urban, organizat, în premieră, timp de trei zile, de Primăria Capitalei.

Edilul-șef a remarcat amploarea acestui eveniment, care a întrunit doar în prima zi peste 2000 de participanți: experți locali și internațional, angajați din domeniul public, reprezentanți ai administrațiilor locale, tineri, oameni de afaceri.

”Mă bucură faptul și am rămas surprinși că sălile erau arhipline și să ne scuzați că nu am avut destule scaune. A fost și pentru noi o surpriză. Asta înseamnă că ceea ce am discutat este interesant și important pentru ceea ce facem în municipiu, dar și experiențele care pot fi replicate nu doar aici”, a menționat Ceban.

Primarul le-a mulțumit tuturor speakerilor pentru discursurile din cadrul celor patru paneluri care au avut loc în prima zi și le-a urat succes și dezbateri productive și în cea de-a doua zi a Forumului.

”Toate discursurile erau interesante și m-au impresionat personal pe mine și pe colegii mei, ceea ce ne face să mișcăm lucrurile într-o direcție sau alta. Vă doresc o zi productivă și plină. Aceste experiențe sunt necesare pentru noi”, a declarat Ion Ceban.

Primarul General a menționat că recomandările formulate în timpul sesiunilor vor fi reflectate și discutate la ultima ședință a dezbaterilor de astăzi.

Forumul Social Urban Chișinău 2023 va continua și în ziua de sâmbătă, 06 mai, cu vizite practice la proiectele realizate în municipiul Chișinău.

”Astfel ca să învățăm unii de la alții și să ne formulăm obiectivele pe care să le realizăm pas cu pas în diverse domenii. Important este că noi avem motivație ca lucrurile să se schimbe spre bine”, a conchis Primarul General.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata