Un consilier local din România a plecat de acasă: L-ar fi bătut soția

0

Un consilier local din judeţul Brăila a fugit de acasă, după ce a fost bătut de soţie. Mai mult, politicianul a obţinut ordin de protecţie împotriva consoartei.

Potrivit deciziei instanţei judecătoreşti, femeii i-a fost interzis timp de trei luni să se apropie de soțul său la o distanță mai mică de 50 de metri.

Cazul a avut loc recent, în localitatea Făurei, scrie publicația locală De Brăila.

Consilierul Gabriel Grigore Mocanu a susținut că și-a găsit copilul singur acasă, iar în timp ce stătea cu cel mic la televizor, femeia, care ar fi fost băută, ar fi venit acasă și i-ar fi cerut să bea împreună. Pentru că ar fi fost refuzată, femeia ar fi devenit violentă, iar politicianul a sunat la 112. 

“A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona feţei, gâtului, abdomenului. În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa”, potrivit documentului obținut de De Brăila. 

Mocanu mai spune că a plecat de acasă de teama soției.

Femeia neagă totul, spunând în fața instanței că ea este cea agresată și că soțul său o bate, dar că “nu a vrut să-l facă de râs”. Când a fost întrebată despre leziunile suferite de bărbat, femeia a spus că s-a apărat.

Femeia a atacat cu apel decizia Judecătoriei Făurei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata