VIDEO// Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv

0

Noi imagini din parcul Valea Morilor, acolo unde un bărbat a împușcat un Pit Bull agresiv. În acestea cei doi soți care au fost atacați relatează despre cele întâmplate.

Incidentul care a avut loc în seara de 15 octombrie, în parcul Valea Morilor a zguduit locuitorii capitalei. Un bărbat a fost nevoit să împuște de șapte ori într-un câine de rasa Pitt Bul, după ce patrupedul i-a atacat soția și i-a omorât doi cățeluși ai săi, de rasă Yorkshire Tterrier. În data de 18 octombrie, la trei zile după cele întâmplate, pe rețelele de socialziare au apărut noi imagini, în care proprietarul cățelușilor decedați povestesc despre cele întâmplate.

DIN DECALRAȚIILE STĂPÂNILOR:
– Iată așa ținea el cățelușul, iar el așa i-a sărit în cap.
– Eu așa țineam câinele, el a sărit și i-a smuls lăbuțele.
– Stăpânul a fugit?
– Da. El a fugit.

Femeia, sub ochii căreia i-au decedat doi cățeluși povestește că unul dintre ei avea 13, iar celălalt 16 ani. În tot acest timp, ei se plimbau zi de zi în acest parc, și niciodată nu s-a întâmplat nimic, până în acea seara.

DIN DECALRAȚIILE STĂPÂNILOR:
– Și principalul, stăpânul s-a dus. Cine va lua acel animal de acolo? Pe ai mei o să-i îngrop, dar cu acel animal ce va fi? Se va tăvăli așa, aici?
– Poliția îl va lua. Spre expertize.

Amintim că în acea seară bărbatul se plimba cu soția sa și cu cei doi căței ai lor prin parc. Unul dintre ei era în lesă, celălalt, din cauza vârstei înaintate, era ținut în brațe de bărbat. În apropierea teatrului verde, un Pitt Bul fără lesă a sărit dintre niște tufișuri și s-a năpustit asupra Terrierului, mușcându-l agresiv. Abia peste 15 minute stăpâna, care fusese și ea mușcată de mână, a putut smulge din colții Pitt bulului cățelul ei, care deja decedase. Iar câinele a început atacul asupra celuilalt cățeluș, căruia i-a smuls lăbuțele. Atunci, proprietarul celor doi terrieri omorâți s-a dus acasă și a luat arma pe care o deține legal.

Când s-a întors, a observat că Pitt bulul îi atacă din nou soția. El a tras un foc de armă în aer, iar când a văzut că patrupedul nu se sperie și nu fuge, a tras de șapte ori în direcția câinelui. Patrupedul a decedat, iar proprietarul său a fugit de la locul faptei. Acum, bărbatul care a tras în câine este acuzat de utilizarea armei în locuri publice. Până la moment, nu este clar dacă stăpânul Pitt bulului va fi tras la răspundere pentru pagubele pe care le-a produs câinele său. Cei doi soți și-au îngropat cățelușii în curtea blocului unde locuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata