Un copil din Cahul, bătut de tatăl său vitreg

0

Un bărbat, originar din raionul Cahul, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, după ce anul trecut și-a snopit în bătaie fiul vitreg. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Cahul, sediul Central.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a întâmplat la data de 12 mai 2023, într-o localitate din Cahul, transmite democracy.md, cu referire la pulsmedia.md.

În timp ce se afla acasă, bărbatul a observat că fiul vitreg și-a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni, s-a apropiat de acesta și i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului.

Ulterior, acesta a luat copilul de gât și l-a izbit cu capul lângă oliță. În urma traumelor  suferite, băiatul s-a ales cu multiple echimoze.

Mama copilului, văzând această scenă, a încercat să intervină, însă bărbatul i-a aplicat și ei mai multe lovituri cu palma peste față. La un moment dat, femeia a reușit să fugă din casă și a rugat vecinii să cheme Poliția.

În cadrul ședinței de judecată, bărbatul și-a recunoscut integral vina și a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata