Vicepremierul Andrei Spînu întreprinde o vizită de lucru la Bucureşti

0

Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, se află, în perioada 16-17 decembrie, într-o vizită de lucru în România. Oficialul este însoţit la Bucureşti de către secretarii de stat pentru domeniile dezvoltare regională şi energetic, Ana Mardare și Constantin Borosan.

Pentru astăzi, Andrei Spînu are programate întrevederi cu István-Loránt Antal, președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senatul României; Ciprian-Constantin Șerban, președintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților; Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene; Virgil-Daniel Popescu, ministrului Energiei.

“La întrevedere, printre invitați vor fi și reprezentanții Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale din România (OPCOM), Transelectrica, Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Rompetrol”, indică MIDR.

Mâine, vicepremierul de la Chişinău se va întâlni cu omologul său din România, viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și Infrastructurii, precum şi cu Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata