Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă

0

 Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere la București cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă. Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele noastre în procesul de aderare.


„Am subliniat că apartenența la marea familie a Uniunii Europene este prioritatea zero a autorităților de la Chișinău și vom munci în continuare astfel încât acest obiectiv să devină realitate cât de curând posibil”, a declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.


De asemenea, oficiala a mulțumit pentru suportul necondiționat al României, inclusiv în obținerea votului pozitiv pentru lansarea negocierilor de aderare.


„Am primit un mesaj ferm de susținere pentru parcursul nostru european, dar și asigurări că România va fi în continuare alături de Republica Moldova”, a mai declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata