Viceprimarul Ilie Ceban condamnă distrugerea spațiilor verzi din Parcul Catedralei în urma festivalului

0

Primăria Capitalei a mobilizat toate serviciile responsabile pentru a face curățenie în PMAN după Ziua Națională a Vinului, acolo unde au fost formate mormane de gunoi. Viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, a constata cu regret că au fost afectate și mai multe zone cu spații verzi din Parcul Catedralei în urma festivalului de două zile.

Potrivit lui Ilie Ceban, agenții economici, participanți la festival, și-au amplasat gherete, carusele și alte instalații direct pe gazonul din zonele verzi ale parcului, amenajate de Primăria Chișinău.

”Toate spațiile vor fi examinate și evaluate, iar raportul va fi transmis organizatorului evenimentului, așa încât toate cheltuielile pentru ulterioarele reabilitări să fie recuperate de la agenții economici. În general, pe viitor, prin dispozițiile emise, vom interzice amplasarea corturilor, gheretelor și altor construcții mobile pe gazon sau în alte spații verzi ale parcurilor. Nu putem să ne batem joc de munca angajaților serviciilor specializate. Haideți să ne respectăm colegii, care zilnic depun efort ca în parc să fie curățenie”, a declarat viceprimarul Ilie Ceban în cadrul ședinței de azi a Primăriei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata