VIDEO// Două studente bătute din cauza culorii părului

0

În regiunea Krasnoiarsk, două studente au fost bătute din cauza culorii părului lor. Fetele au fost spitalizate cu comoții cerebrale.

Aseară, elevii Colegiului de Cultură și Arte din Minusinsk au intrat în cantina din apropierea instituției după perechi. Doi bărbați neidentificați s-au apropiat de ele, au început să fie nepoliticoși și să-și exprime pretențiile din cauza culorii părului lor. La un moment dat, bărbatul i-a sugerat elevei “să iasă afară”. Aceasta a refuzat, iar apoi bărbatul a lovit-o cu pumnul în față. Prietena victimei a încercat să îi ia apărarea, dar bărbatul necunoscut a lovit-o și a aruncat-o la podea.

Ambele studente au fost duse la spital. Ele au fost diagnosticate cu comoții cerebrale. Una dintre fete a suferit, de asemenea, fracturi la nas și la pomeți. În plus, mama victimei a declarat că unul dintre atacatori a amenințat-o pe ea și pe soțul ei. Iar după aceea a început să primească amenințări de la numere necunoscute. Potrivit datelor preliminare, unul dintre tineri s-a dovedit a fi în vârstă de 16 ani.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata