VIDEO// Prețul benzinei pe perioada guvernelor PLDM și PAS trece de 1 euro

0

Partidul Unităţii Naţionale, condus de Octavian Ţîcu, a organizat un protest în faţa Parlamentului de la Chişinău duminică, 26 septembrie, faţă de „cumătrismul PAS”. Reprezentanţii formaţiunii sunt nemulţumiţi că PAS, partid ce controlează Parlamentul şi Guvernul, ar angaja în funcţii publice rude şi membri de partid, transmite sinteza.org.


„Ironia sorţii este că zilele astea se împlinesc aproape 100 de zile de la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Nişte alegeri de la care la fel ca mulţi alţi cetăţeni am avut aşteptări şi le avem în continuare. Avem un deja vu. Fiecare partid, odată ajuns la guvernare, are înclinaţia de a merge pe linia cumătrismului, nepotismului, nănăşismului şi a rudeniei. Aceasta arată o dată în plus că Republica Moldova este un stat care nu are capacităţi de a construi instituţii viabile şi puternice”, a declarat liderul PUN, Octavian Ţîcu.

Octavian Ţîcu şi-a subliniat nemulţumirea faţă de eliberări pe criterii de partid, faţă de determinarea funcţionarilor de a se alia cu PAS şi nu în ultimul rând faţă de „concursurile trucate”.
„Cel mai ruşinos a fost cel care a avut loc aceste zile – Avocatul Poporului”, a adăugat Ţîcu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata