Vlad Batrîncea, despre percheziții în casa lui Igor Dodon: Este un cadou pentru Maia Sandu?

0

Un show politic, organizat de guvernarea iresponsabilă, care nu poate să le dea oamenilor pâine. Astfel secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a comentat perchezițiile din casa ex-președintelui țării, Igor Dodon. Totodată, Vlad Batrîncea a îndemnat cetățenii, susținătorii PSRM, să fie gata pentru a ieși în stradă și pentru a apăra democrația.

“Un an în urmă v-am informat că cei ce tind la guvernare nu vor putea furniza rezultate și azi totul s-a adeverit. Nici un rezultat pentru cetățeni, oamenii se confruntă cu sărăcia, prețuri, tarife și incapacitatea de plată. Ce ar face o guvernare responsabilă? S-ar gândi la programe de susținere a populației. Dar guvernarea nu poate asigura pâinea, asigură show-uri. Ceea ce se întâmplă azi cu Igor Dodon este un show de 2 bani. Noi v-am informat și anterior că, colegii noștri, deputații din Parlament, colegii din teritoriu, zilnic sunt intimidați mai ceva ca în perioada lui Plahotniuc, și zilnic sunt amenințați cu dosare penale (…) Așa cum am protestat anterior, am făcut tot posibilul ca furtul miliardelor să fie investigat, așa vom protesta și mai departe, vom apăra fiecare coleg și nu vom admite aceste show-uri televizate.”, a declarat Batrîncea.

Vlad Batrîncea mai spune că acțiunea de astăzi a fost pusă la cale din timp, iar în spatele acesteia se află “păpușarii”, care doresc destabilizări în țară.

“Au pus oameni comozi în funcții înalte în sistemul justiției și azi fac show. Azi înțelegem bine că show-ul a fost regizat de mult, de aceea nu este în țară nici președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Iată de ziua ei de naștere se comit aceste show-uri. E cadou politic banal (…) Este un joc periculos, cei care merg împotriva opoziției vor să provoace destabilizări. Cu ce scop? Care sunt pașii de mai departe? Acei jucători care stau în umbră ce vor să obțină acești păpușari?”, se întreabă Vlad Batrîncea.

Secretarul executiv al PSRM s-a adresat și către misiunile diplomatice din țară, dar și organismele internaționale pentru a interveni și a opri instaurarea unui nou regim antidemocratic în Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata