Vlad Batrîncea, la ședința Parlamentului: Azi putem da dovadă de solidaritate, indiferent de statutul social, etnie sau limba vorbită

0

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a susțin instituirea Stării de urgență. Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a declarat că este momentul ca aleșii poporului să dea dovadă de unitate și solidaritate, indiferent de culoarea politică.

“Este momentul pentru a face apel solidar la calm. Este momentul pentru ca noi, întreg Parlamentul, să facem tot posibilul ca panica și frica de mâine să dispară. Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să ofere și experiența și suport, ca să ajutăm cetățenii în această perioadă, inclusiv cu criza refugiaților, ca acest proces să fie de calitate și suntem gata să venim în sprijinul Guvernului, când este vorba de susținerea cetățenilor, suntem gata să susținem inițiativele sociale. Facem apel către instituțiile statului și către ANRE, care are mâine ședință, ca statul să aibă o influență sănătoasă asupra procesului de formare a tarifelor, toate instituțiile statului trebuie să facă tot posibilul, ca cetățenii să simtă o mână de ajutor. Poate fi un exemplu frumos să fim solidari indiferent de statut social, etnie, limba vorbită”, a declarat Vlad Batrîncea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata