Voronin, laude către Ion Ceban. Consilier CMC: Fostul președinte a trimis mulțumiri pentru tot ce face pentru oraș, în special pentru reabilitarea scuarului din preajma monumentului Serghei Lazo

0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, îl laudă pe primarul general Ion Ceban. Cel puțin asta spune Ivan Filimon, consilier PCRM.

„Vreau din partea domnului Vladimir Voronin și din partea Partidului Comuniștilor să aduc mulțumiri primarului Ion Ceban pentru tot ce face pentru oraș. Mă refer la scuarul din preajma monumentului Serghei Lazo, care a fost renovat foarte frumos. Este o mulțumire oficială”, a declarat Filimon la ședința CMC.

Amintim că reabilitarea scuarului „Piaţa Decebal” şi a zonei adiacente monumentului lui Serghei Lazo din sectorul Botanica este în proces. Potrivit priamrului Ion Ceba, acum un an era o zonă abandonată.

Lucrările presupun:

-renovarea aleilor pietonale,
-montarea sistemului de irigare,
-instalarea sistemului de iluminat,
-amenajarea spațiilor de joacă pentru copii,
-teren de fitness,
-mobilier urban,
-amenajarea spațiilor verzi.

Iniţial a fost reabilitată Piața Decebal în preajma monumentului lui S. Lazo, unde a fost construit un perete de sprijin în adiacența bd. Decebal şi au fost schimbate reţelele termice.

Totodată, au fost amenajate locuri de parcare. Proiectul este unul multianual.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata