Ion Chicu: Este important să ne consolidăm în jurul obiectivului de sporire a stării calității vieții
26 Decembrie 2019 11:50
Premierul Ion Chicu susține că, dacă toată societatea noastră se va concentra pe obiectivul de dezvoltare și modernizare a țării, Moldova va avansa rapid. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu video la IPN, unde șeful Guvernului a vorbit de despre starea de lucruri din țară și despre starea națiunii, transmite Democracy.

În același interviu, Ion Chicu a mai spus că Republica Moldova are în față posibilități de dezvoltare și de înflorire. «Schimbarea în bine a lucrurilor nu este ceva iluzoriu, este posibil și poate fi făcut», a mai declarat Ion Chicu. «Este teoria ciclicității. Tot timpul, după cădere, urmează ascensiunea. Noi exact suntem la etapa când putem lansa ascensiunea, avem rezervele și resursele respective. Este important să consolidăm societatea, să ne consolidăm în jurul obiectivului de sporire a stării calității vieții”, a mai declarat premierul.

Interviul „Viziunea prim-ministrul Ion Chicu asupra stării de lucruri în societatea moldovenească la intersecția anilor” este parte a ciclului „Răscrucea de ani prin prisma idealului de a trăi bine acasă.

Comentarii: 0  
 
TAGURI