Accident grav la Strășeni! O adolescentă de 12 ani a decedat

0

Duminică seara, 7 noiembrie, la intrarea în orașul Strășeni, s-a produs un accident grav. O adolescentă de 12 ani a murit. În accident au fost implicate două vehicule, unul dintre care a ieșit pe contrasens și, în urma impactului, acul vitezometrului a rămas fixat la 120km/h. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Mariana Didenco.

Polițiștii ajunși la fața locului, au stabilit că un automobil condus de un bărbat de 35 de ani, în direcția spre Strășeni, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un automobil condus de o femeie de 44 de ani, care se deplasa spre municipiul Chișinău, transmite IPN.

În urma impactului, șoferul care a ieșit pe contrasens și pasagerii – o femeie de 21 de ani, minorii de 16 ani, doi ani și un an – au fost transportați la Spitalul raional Strășeni pentru îngrijiri medicale. Acolo a fost dus și un bărbat de 44 de ani, pasager în cealaltă mașină.

Femeia de la volan a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, iar fiica ei s-a stins până la sosirea ambulanței.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata