Rusia, despre ieșirea din CSI: De la Moldova te poți aștepta la orice

Intenția Moldovei de a se retrage din Adunarea Interparlamentară a CSI este un joc politic. Aşa califică Rusia anunțul făcut luni de şeful Legislativului, Igor Grosu.

„Jură credință Occidentului”, a comentat Grigori Karasin, șeful Comitetului internațional al Consiliului Federației, conform RIA Novosti, transmite democracy.md cu referire la realitatea.md.

„De la actuala conducere a Moldovei, din păcate, te poți aștepta la orice”, a mai spus oficialul rus. Funcționarul a mai precizat că Republica Moldova nu și-a trimis reprezentantul la întrunirile Adunării timp de șase luni.

„Sunt foarte multe declarații. Sperăm că deciziile serioase nu se vor lua în timpul interviurilor și declarațiilor”, a conchis Karasin.

Igor Grosu a anunțat astăzi inițierea procedurii de retragere a Republicii Moldova din Acordul privind Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente (CSI). Speakerul a mai spus că, gradual, urmează să fie evaluate toate acordurile semnate de Republica Moldova în cadrul CSI, iar la momentul potrivit vor fi luate alte decizii.

Comments (0)
Add Comment