Bravo TV, amendat cu 25.000 de lei de Consiliul Audiovizualului

0

Pentru faptul că și-a întrerupt nemotivat activitatea pentru o perioadă mai mare de 10 zile, postul de televiziune Bravo TV a fost amendat cu 25.000 de lei. Decizia a fost luată în cadrul ultimii ședințe a Consiliului Audiovizualului.

„Controlul Direcției Licențiere Furnizori a atestat că Bravo TV nu a fost retransmis de distribuitorii de servicii media din 17 noiembrie 2022 până pe 22 iunie 2023, fiind pasibili de amendă conform prevederilor art. 84 alin. (7) lit. e) din Codul serviciilor media audiovizuale”, se anunță într-un comunicat de presă.

În cadrul ședinței, reprezentanții postului de televiziune au declarat că întreruperea activității este cauzată de faptul că ei au nevoie de mai mult timp și resurse pentru a prezenta un nou concept, prin care intenționează să treacă de la un serviciu tematic pentru copii la unul generalist. 

Prin urmare, CA a acordat postului Bravo TV un termen de 30 de zile pentru a remedia situația.

Amintim că, în iulie 2022, Bravo TV a fost sancționat pentru întreruperea activității cu 18.000 de lei. Toate amenzile plătite de furnizorii și distribuitorii de servicii media merg în bugetul public național.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata