Prim-ministrul Dorin Recean continuă șirul vizitelor în regiunile țării, următoarea destinație – raionul Rîșcani

0

Prim-ministrul Dorin Recean va întreprinde mâine, 20 iulie, o deplasare în raionul Rîșcani. Șeful Executivului va vizita terenul de tenis din satul Corlăteni, construit în cadrul Programului „Satul European”, după care se va deplasa spre Consiliul raional Rîșcani unde va discuta cu autoritățile publice locale și serviciile desconcentrate din regiune.

Ulterior, premierul Dorin Recean, la Gălășeni va vizita afacerea unui tânăr agricultor care a reușit să-și doteze gospodăria cu tehnica necesară și a construit un depozit de cereale. 

Programul continuă în comuna Costești la o pensiune locală, unde 2 tineri își dezvoltă afacerea lângă „Marea din nordul Moldovei”, lacul de acumulare din localitate. Vizita are ca scop promovarea turismului intern și prezentarea potențialului turistic al țării.

După ora 13:25, prim-ministrul Dorin Recean va susține declarații de totalizare a vizitei la Rîșcani, care va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a Guvernului.

Reprezentanții instituțiilor mass-media, interesați să participe la programul public al premierului, sunt invitați să informeze Direcția comunicare a Guvernului, la telefon sau pe adresa de email: [email protected]必利勁 >.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata