Bunuri în valoare de circa trei milioane de lei, înghețate de CNA

0

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a emis ordine de înghețare pe mai multe bunuri în valoare de circa trei milioane de lei în baza delegațiilor p威而鋼 rocurorilor și ofițerilor de urmărire penală ai CNA. Totodată 500.000 de lei au fost depuse pe conturile trezoreriale ale Agenției.

În prezent în gestiunea ARBI sunt 108 delegații pe 76 de cauze penale în privința a 76 de subiecțe

Săptămâna trecută, CNA și-a axat activitatea atât pe componenta de prevenire a corupției, cât și pe cea de犀利士 combatere. Ofițerii de urmărire penală au transmis o cauză penală procurorilor cu propunere de judecată, alte 380 de dosare fiind la moment în gestiunea subdiviziunii. 

Pe domeniul expertizei anticorupție s-au înregistrat 40 de proiecte, recepționate de la autorități, alte 16 rapoarte de expertiză și 39 de avize fiind remise autorilor.

Au fost efectuate opt analize operaționale, două expertize judiciare, au fost eliberate 180 de caziere de integritate și au fost organizate opt instruiri anticorupție pentru agenți publici și privați.

În penitenciare se află 10 persoane, arestate în cadrul cauzelor penale ale CNA. În cancelaria CNA au fost înregistrate 1.513 materiale. La linia națională anticorupție Au Fost primite 31 de apeluri telefonice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata