Ceban: Avem nevoie de specialiști în arhitectură, urbanism și relații funciare

0

În căutarea profesioniștilor! Primarul general, Ion Ceban lanează un apel public privind suplinirea locurilor vacante în cadrul direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare. Declarația a fost făcută de edil în cadrul dezbaterilor publice organizate cu dezvoltatorii imobiliari din capitală.

„Avem foarte multe funcții vacante în direcția arhitectură. De asemenea, este liberă funcția de șef adjunct al direcției arhitectură a orașului. Vă invit personal să ocupați această funcție, dacă aveți această dorință. Mai mult decât atât, toți cei care activează în acest domeniu, arhitectură și urbanism, relații funciare, sunt invitați să își desfășoare activitatea în direcție, avem foarte multe locuri vacante. Suntem în căutarea cadrelor profesioniste”, a menționat Ceban.

Totodată, edilul a înaintat propunerea de a fi creat un Consiliu pe langă primarul general, care va participa la elaborarea mai multor documente urbanistice importante pentru capitală.

„Propun să fie constituit un organ consultativ, pe lângă primarul general, pentru a ne întruni mai des. Dacă nu sunteți împotrivă, în 2 săptămâni am putea crea o astfel de structură. Este o decizie importantă pentru că se află în proces de elaborare Strategia orașului, Planul urbanistic general, Concepția de dezvoltare a centrului istoric al orașului, Planul urbanistic zonal, Strategia de dezvoltare a turismului, etc”, a conchis edilul capitalei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata