Chișinău educat: Noi oportunități și programe în Centrul Municipal de Învățare și Educație a Adulților

0

Primăria Capitalei continuă să vină cu noi oportunități și programe în cadrul Centrului Municipal de Învățare și Educație a Adulților, singura instituție de acest fel din Republica Moldova, acolo unde toți doritorii pot învăța lucruri noi, indiferent de vârstă.

„Pentru că educația oamenilor nu se încheie odată cu terminarea clasei a XII-a sau a unei facultăți, ci este nevoie mereu de noi cunoștințe sau actualizări, Primăria Chișinău a decis să ofere oportunități pentru toți și pentru fiecare, inclusiv prin crearea acestui Centru”, a declarat viceprimarul Angela Cutasevici, în cadrul Podcastului „Chișinău LIVE”.

Dar astfel de oportunități mai sunt oferite, în prezent, și de rețeaua de Biblioteci Municipale „B.P. Hasdeu”, de rețeaua centrelor municipale de tineret, de Incubatorul Municipal de Afaceri.

De asemenea, în Capitală există și mai multe programe de formare continuă pe diferite tipuri de activități. Iar cel mai important este faptul că de toate aceste facilității pot beneficia toți cetățenii, de la mic la mare, indiferent de nivelul de educație.

Centru Municipal de Învățare și Educație a Adulților, care a fost deschis în primăvara anului 2023 și pentru care s-au alocat peste 420.000 de lei, asigură accesul tuturor la oportunități de învățare și educație de calitate, o componentă esențială pentru dezvoltarea capitalului uman al orașului Chișinău și nu doar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata