Comuna Grătiești prinde viață cu ajutorul Partidului MAN: Ion Ceban prezintă candidatul pentru funcția de primar și proiectele de dezvoltare

0

Comuna Grătiești va prinde viață în următorii ani datorită multiplicări proiectelor realizate de echipa MAN. Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban a prezentat candidatul formațiunii pentru funcția de primar din Grătiești. Este vorba de Radu Caraman, care, împreună cu echipa sa vor atrage pentru localnici noi proiecte de dezvoltare a comunei.

„Printre prioritățile MAN pentru comună se numără:
– amenajarea drumurilor centrale din Grătiești și Hulboaca, cu trotuar pavat
– modernizarea iluminatului public stradal
– reabilitarea drumurilor secundare
– reparația apeductului și accesul la apa potabilă pentru toți locuitorii din comună

La nivel social, echipa MAN își asumă construcția unei săli polivalente la Liceul „Grătiești”- construcția unui stadion multifuncțional cu zone de fotbal, volei, baschet, pistă de alergare în parcul central
– construcția terenurilor de sport și de joacă pentru copii
– proiectarea și construcția unui scuar în centrul comunei Grătiești
– soluționarea problemelor generate de Uzina de beton”, a declarat Ceban.

Datorită susținerii municipalității, în ultimii ani, în Grătiești au fost alocate 13,3 milioane de lei, spune liderul MAN, Ion Ceban.
• Din această sumă, 4,3 milioane reprezintă contribuția în cadrul unui proiect de construcție a rețelelor de canalizare, cu două stații de pompare.
• De asemenea, cu 3,2 milioane de lei au fost cofinanțate lucrările de construcție, extindere și modernizare a rețelelor de iluminat public stradal.
• Un milion de lei a fost utilizat pentru betonarea străzii Hașdeu și reparația străzii Calea Orheiului.
• Alte 2,7 milioane de lei au ajuns la Liceul „Grătiești”, unde s-a realizat izolarea termică, schimbarea geamurilor și ușilor, renovarea sistemelor de iluminat, de încălzire, procurarea unui panou fotovoltaic, reparația sălilor de clasă etc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata