Continuă plecările în masă din PSRM. Președintele organizației teritoriale din orașul Codru, Iurie Dumitriu, împreună cu colegii consilieri și cei din organizația de tineret aderă la Partidul “Renaștere”

0

Președintele organizației teritoriale a PSRM din orașul Codru, Iurie Dumitriu, împreună cu colegii consilieri și cei din organizația de tineret – în total 30 de persoane, au luat decizia să părăsească echipa socialiștilor și să adere la Partidul “Renaștere”.

„Echipa noastră, consolidată acum cu experimentați și hotărâți colegi din orașul Codru, își canalizează toate eforturile și cunoștințele pentru atingerea unui scop comun  – restabilirea și creșterea bunăstării Moldovei. Ne asumăm cu toată responsabilitatea sarcina renașterii patriei noastre și crearea condițiilor bune de lucru și de viață pentru toți cetățenii!”, anunță formațiunea pe pagina de Facebook.

Conducerea Partidului “Renaștere” își exprimă încrederea că la formațiune vor adera și alți primari, consilieri raionali și susținători ai PSRM.

Anterior, din echipa socialiștilor au plecat câțiva deputați și mai mulți membri ai formațiunii, care au aderat la Partidul “Renaștere”.

Deputații Irina Lozovan și Alexandru Nesterovschi au fost primii care au părăsit PSRM, în martie 2023, și au aderat la “Renaștere”. La scurt timp, ei au fost urmați de colegii lor, deputații Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.

La fel au procedat consilierii municipali din orașul Bălți, Veaceslav Babinețki și Ludmila Vitneanschi, președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean, cinci primari, mai mulți consilieri raionali și membri ai PSRM.

Săptămâna trecută, fostul membru al Consiliului Republican al PSRM, Nicolai Cazacu, doi consilieri socialiști din Cimișlia – unul raional și al犀利士 tul orășenesc, președintele organizației teritoriale a PSRM din Cimișlia, Iurie Mazur, au aderat la Partidul “Renaștere”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata