Dezvoltarea afacerilor moldovenești: 24 de producători participă la evenimentul de afaceri la București

0

Douăzeci și patru de producători din Republica Moldova, care activează în sectorul de mobilă și domeniile produselor industriale diverse, au participat joi, 23 noiembrie, la evenimentul de afaceri „Export Missions România”, desfășurat la București.

Astfel, aceștia s-au întâlnit cu reprezentanții/buyerii mai multor companii din România.

În cadrul întâlnirilor respective, companiile din Republica Moldova au avut posibilitatea de a afla despre cerințele și particularitățile pieței, de a-și prezenta produsele și ofertele, de a se conecta și identifica potențiali parteneri, toate acestea în scopul dezvoltării și extinderii afacerilor pe piața din România.

Menționăm că „Export Missions România” este un program care reprezintă efortul autorităților de la Chișinău de a sprijini dezvoltarea și expansiunea companiilor locale pe piețele internaționale.

Cea de-a doua rundă de întâlniri individuale în cadrul acestui program va avea loc pe 28 noiembrie 2023. Atunci, 11 producători de vinuri, 13 producători de produse alimentare și 12 producători de fructe din Republica Moldova vor discuta cu reprezentanții mai multor companii din România.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata