Droguri în valoare de 1 200 000 lei, ridicate de polițiști. Trei bărbați reținuți.

0

O grupare specializată în comercializarea drogurilor a fost destructurată de ofițerii Secției investigare infracțiuni din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Rîșcani.

În urma documentării și probelor acumulate, trei bărbați de 25 și 28 de ani, originari din Chișinău și Cahul au fost reținuți.

În cadrul perchezițiilor corporale, la domiciliul și în automobilele bănuiților, polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2.7 kg de marijuana, 60 grame de heroină, 100 grame hașiș, pachețele pentru ambalarea drogurilor, cântar și 32 de doze pregătite pentru realizare.

Valoarea substanțelor narcotice scoase din circuit depășește suma de 1 200 000 mii de lei.

Suspecții au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru „circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari, iar conform legislaţiei penale  riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Polițiștii și procurorii continuă acțiunile de urmărire penală și măsurile speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a altor persoane implicate în activitatea infracțională.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata