Drumuri reparate, grădinițe renovate, transport public gratuit – sunt doar câteva dintre angajamentele lui Ilan Șor asumate în fața bălțenilor

0

Din 1 decembrie, vârstnicii din municipiul Bălți, care au o pensie mai mică de cinci mii de lei, vor beneficia de alocații lunare în valoare de 1000 de lei, iar restul locuitorilor Capitalei de Nord, vor achita un preț de doar 10 lei pentru cubul de gaz.

Inițiativa a fost anunțată de către politicianului și omului de afaceri Ilan Șor, care s-a adresat bălților, luându-și acest angajament, dacă în turul doi, la alegerile din Bălți, va învinge candidatul de alternativă la funcția de primar – Arina Corșicova, susținută de echipa sa.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile făcute de către filantrop.

„Garantez că în termen de doi ani vom reconstrui drumurile, atât cele principale, cât și cele secundare. Vom renova toate curțile din oraș și a fondului locativ. Pentru asta, în primele două luni, ne vom ocupa de construcția unei fabrici de asfalt, precum și achiziționarea utilajelor necesare. Reconstrucția totală a grădinițelor, înnoirea parcurilor de autobuze și troleibuze din oraș și asigurarea transportului public gratuit”, a spus Ilan Șor.

Totodată, politicianul a menționat că vor urma și proiecte destinate protecției sociale.

„Implementarea programului „Capital matern”, la nașterea fiecărui copil – 10.000 de lei. Și cu siguranță vom construi un parc de distracții gratuit “NordLand”, care vă va impresiona. Și acesta este doar începutul. Desigur că autoritățile ne vor împiedica și vor îngheța banii, dar eu voi găsi o soluție cum să rezolv această problemă. Eu și echipa mea vom continua să muncim pentru binele țării noastre”, a menționat politicianul.

El s-a arătat sigur că în următorii doi ani, Bălțiul poate fi transformat, astfel încât locuitorii să vrea să rămână în oraș, iar cei plecați să revină acasă. După prelucrarea tuturor proceselor verbale, Arina Corșicova a intrat în turul doi, obținând 22,30% din voturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata