Edilul capitalei: Peste câteva luni avem alegeri locale, iar cei din PAS, sunt din ce în ce mai frustrați și vor ataca dur din toate părțile

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, în cadrul ședinței Primăriei, că formațiunea Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este frustrată și va ataca dur din toate părțile înainte de alegerile locale. El a spus că unii membri ai PAS acționează ca niște „șacali” pe la spate, murdar pentru a umili unii oamenii și că au accesat ilegal datele cu caracter personal ale unor membri ai familiei sale și ale altor persoane din echipa sa.

„În continuare vreau să rog ca toată lumea să se informeze din surse credibile, să nu uite unii că concentrația de a ne discredita este foarte mare la Chișinău, ținând cont că peste câteva luni avem alegeri locale, iar unii și spun deschis, cei din PAS, sunt din ce în ce mai frustrați și vor ataca dur din toate părțile”, a afirmat Ceban.

El a adăugat că alegerile și funcțiile vin și pleacă și că ar trebui să se gândească cum să dezvolte țara și nu cum să se țină la putere cu orice preț. „Le aduc aminte doar să nu acționeze ca niște „șacali” pe la spate, murdar pentru a umili unii oamenii, asta deja se întâmplă. Avem zeci de accesări a datelor cu caracter personal. Din câte cunosc se încearcă că unii membri ai familiei se încearcă să se atace”, a spus el.

Ceban a criticat și lipsa de rezultate a guvernării PAS. „Mai bine ați lucra și furniza rezultate că deocamdată nimeni nu vede nimic. Doar cu sperietori vă ocupați”, a conchis el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata