Ion Ceban cere mai multă curățenie în capitală: Nu lucrați haotic

0

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat astăzi, în cadrul ședinței Primăriei, ca toți pretorii și șefii de direcții să intervină pe toate străzile și proiectele din oraș. El a spus că este necesară curățenia, finalizarea reparațiilor, acoperirea găurilor, cosirea ierbii și îngrijirea spațiilor verzi.

„În continuare, după sărbători, după multiplele ploi, rog toți, pretorii, șefii de direcții să intervenim pe toate străzile și proiectele. Mă refer la curățenie, finalizarea proiectelor de reparații, acoperirea găurilor – deoarece nu era posibil din cauza ploilor, cosirea ierbii și curățenie pe străzi, spații verzi, în curțile de bloc”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a mai cerut ca fiecare proiect anterior să fie finalizat, iar șantierele în lucru să fie aduse în ordine. El a îndemnat la o abordare sistematică și nu haotică a lucrărilor.

„Nu lucrați haotic, ci fiecare să treceți stradă cu stradă și să eliminați toate cele care sunt nu la locul lor. În ultima săptămână, am trecut prin fiecare sector, v-am transmis separat, dar vreau atitudine și verificarea obiectelor, dar și a orașului în întregime”, a mai spus Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata