Igor Dodon și-a lansat un site cu informații despre dosarele sale penale

0

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, anunță că și-a lansat un site unde va publica informații cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva sa.

Dodon susține că nu are nimic de ascuns.

„Așa cum am promis mai devreme, am decis să public informațiile cu privire la toate dosarele penale deschise împotriva mea, la comanda regimului Maiei Sandu. Nu avem nimic de ascuns, și de astăzi lansăm un site, unde toată lumea se poate familiariza cu materialele cauzelor și își poate forma propria opinie pe baza documentelor, probelor și faptelor reale, dar nu a interpretărilor unilaterale.

Pagina web www.cazuldodon.com este deja disponibilă tuturor celor interesați. Informațiile pe site vor fi actualizate permanent, inclusiv vor fi publicate opiniile experților în acest domeniu”, se arată în anunțul lui Dodon. 

Site-ul prezintă structurat materiale din dosarele lui Dodon, probele care urmează a fi cercetate de instanța de judecată, mijloacele materiale de probă, procesele-verbale privind acțiunile de urmărire penală, profilul acuzatorilor de stat, profilul martorilor procurorilor, poziția apărării, declarațiile reprezentanților guvernării actuale, declarațiile experților.

Menționăm că, în unul dintre doare fostul președinte Igor Dodon este învinuit de comiterea infracțiunii de corupere pasivă și organizarea și acceptarea finanțării partidului politic din partea unei organizații criminale.

În dosarul fraudei de la Energocom, Dodon este învinuit de abuz în serviciu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata