Ion Ceban: Centrul Municipal de Tineret din sectorul Rîșcani astăzi a fost inaugurat. Asemenea centre vor apărea în toate sectoarele

0

Centrul Municipal de Tineret din sectorul Rîșcani astăzi a fost inaugurat! Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că asemenea centre vor apărea în toate sectoarele capitalei.

„Este o reușită comună. Mulțumesc UNICEF pentru implicare și suport!
Felicit tinerii din capitală pentru care avem deja deschise 3 centre in 3 sectoare: Ciocana, Buiucani, Rîşcani.

Urmează să inaugurăm, împreună cu partenerii noştri câte unul în sectoarele Centru şi Botanica, dar şi în mai multe suburbii.
Am solicitat ca în cel mai scurt timp să fie evacuat gardul din jurul Centrului Municipal de Tineret Rîşcani, iar spaţiul public să fie eliberat şi valorificat în interesul centrului.

Mă bucur pentru tinerii care astăzi au mult mai multe oportunităţi de dezvoltare, vor să facă voluntariat, pot participa la diferite activități și programe care să îi dezvolte și inspire.

Am propus ca tinerii care au atins majoratul şi care îşi doresc, să fie şi angajații în proiectele municipale pe care le-am lansat”, a declarat edilul.

Totodată, în cadrul Forumului economic pe care îl va organiza în această toamnă, va lansa şi programul de start-up-uri pentru tineri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata